Sportevenement 26 FEBRUARI 2023

Sportevenement Sportcentrum van den Oever

LET OP! HET EVENEMENT WORDT VERPLAATS NAAR EEN ANDERE DATUM!
Meer nieuws volgt binnenkort.

Hallo, Mijn naam is Rens de Roo. Ik ben 17 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding Sport en Bewegen op het Summa College in Eindhoven.

Ik heb dit jaar een examen die ik op mijn Stage moet uitvoeren. Dat houd in dat ik een evenement moet organiseren. Dit evenement moet sport gerelateerd zijn. Ik heb er voor gekozen om bij mijn evenement 3 onderdelen te verzorgen.

De 3 onderdelen zijn Spinning, Bootcamp en een HIIT training. Deze onderdelen duren allemaal ongeveer 50 minuten per onderdeel. Deze onderdelen worden verzorgd door ervaren lesgevers.

Het evenement vindt plaats op zondag 26 februari 2023.
De locatie is Sportcentrum van den oever.
Het evenement duurt van 9:00 tot 13:00.
Tussen elke ronde is er wat te eten en wat te drinken.

 

De benodigdheden zijn:
– sportkleding
– een bidon
– sportschoenen
– handdoek

Het evenement wordt mede georganiseerd voor het KWF.
Daarom vragen wij een inschrijfbedrag van 6 euro pp.

Wil je niet sporten maar wel doneren?.. Gebruik onderstaande link:
https://acties.kwf.nl/fundraisers/RensdeRoo/sport-mee-voor-het-kwf

Meld je snel aan via rens.deroo0903@gmail.com

Hopelijk zien wij jullie daar.

Met sportieve groet,
Rens de Roo

 

 

Laatste nieuws

 • 19 maart 2023 Kinderfitness 7 tot 12 jaar

  Kinderfitness onder begeleiding Elke vrijdag van 16:45 tot 17:30 uur De kinderen vanaf 7 tot 12 jaar zijn lekker bezig met bewegen op luchtdruk toestellen en loopband, roeier, fiets en crosstrainer. Ook gaan ze vaak in de zaal oefeningen doen met spelvorm. Kom gratis een proefles meedoen.

  Lees meer »
 • 26 februari 2023 EXCIO ZAAL

  Onze Excio trainingszaal is klaar . Excio is een unieke trainingsmethode, namelijk een fitness cirkel waarbij U in slechts 30 minuten het gehele lichaam traint door het dubbele-concentrische systeem. Met dit systeem traint U twee spiergroepen op een toestel. Ook is er de mogelijkheid om met een chip te trainen die persoonlijk voor U afgesteld […]

  Lees meer »
 • 27 januari 2023 Sportevenement 26 FEBRUARI 2023

  Sportevenement Sportcentrum van den Oever LET OP! HET EVENEMENT WORDT VERPLAATS NAAR EEN ANDERE DATUM! Meer nieuws volgt binnenkort. Hallo, Mijn naam is Rens de Roo. Ik ben 17 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding Sport en Bewegen op het Summa College in Eindhoven. Ik heb dit jaar een examen […]

  Lees meer »

Copyright © 2023 - Sportcentrum van den Oever – Sint-Oedenrode