Fitness

Fitness

Fitness
Sporten op een tijdstip dat het u het beste uitkomt in uw weekplanning. Eenmaal, tweemaal, driemaal per week? Of nog vaker? De keuze is aan u. Op alle werkavonden is een gediplomeerde instructeur aanwezig waarbij u terecht kan voor uitleg, allerlei vragen of gewoon voor de gezelligheid. De eerste training wordt u één op één begeleid en krijgt u een trainingskaart waarmee u de weken erna zelf aan de slag kunt. Wanneer u van ons een seintje krijgt, of wanneer u zelf aangeeft een verandering of aanvulling zou willen maken in de training, wordt er in overleg een ander schema gemaakt.

CardioFitness
Cardiofitness, de naam zegt het al: cardiovasculaire training. Wij verstaan hieronder fietsen, lopen op de loopband, crosstrainen, steppen en roeien. Geschikt voor iedereen! Ideaal om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen, te werken aan het uithoudingsvermogen, het vetpercentage te laten dalen of als training naast de eigen sport. Ook hierin kunt u begeleiding krijgen van onze instructeurs! Zij kunnen precies vertellen welke weerstand, snelheid of hartslagzone het meest geschikt is voor uw doelstelling.

Fit-test
Voor je start met trainen bespreken wij met u, uw algemene gegevens.
Op basis van de door u gegegeven gegevens stellen wij samen met u een trainingsdoel vast zodat we structureel gaan werken naar het behalen van uw doelsteling. Als u eenmaal gewend bent aan de apparatuur, oefeningen en intensiteit kunt u bij de fitnessinstructeur terecht voor het maken van afspraak. Op de door u gewenste dag en tijdstip kunnen wij met u een afspraak inplannen voor het afnemen van een fit-test. Op basis van de fit-test gegevens kunnen wij voor u een zo specifiek mogelijk trainingsprogramma opstellen,Zo ga je altijd verantwoord aan de slag en voorkom je overbelasting. Ben je benieuwd naar je fitheidsprofiel? Maak dan bij de fitness instructeur een afspraak voor een fit-test.

Laatste nieuws

 • 12 juli 2024 Nieuwe Lessen Starten vanaf 1 September!

  Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we vanaf 1 september nieuwe lessen starten, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Doe mee en verbeter je fitheid, zelfvertrouwen en vechttechnieken! Maandag 10.00 uur – Kickboksen voor Dames Maandag 17.15 uur en Woensdag 17.30 uur – Kickboksen Jeugd Dinsdag en Donderdag 17.30 uur – Taekwondo Jeugd Schrijf je […]

  Lees meer »
 • 24 juni 2024 Nationale dan/pom examen taekwondo

  Vandaag was in Almere het nationale dan/pom examen taekwondo. Hier deed Matthew van den Oever aan mee. Voor dit examen heeft hij 6 maanden 3x per week keihard getraind. Het heeft ook zijn vruchten afgeworpen hij heeft zijn eerste dan/pom behaald. We zijn super trots op hem zowel als vader en trainer om dit op […]

  Lees meer »
 • 22 mei 2024 HIIT v.a. Maandag 27 mei

  Vanaf maandag 27 mei is de HIIT wekelijks van 19.45 tot 20.30 uur. Meld je snel aan via de app of website!  

  Lees meer »

Copyright © 2024 - Sportcentrum van den Oever – Sint-Oedenrode