Groepstraining

groepsles

 

PowerPump spierkracht opbouwen met een barbell met verschillende gewichten eraan,op heerlijke stevige muziek.

steps totalbody pilates spinning bkick bodyworkout zumba tae-bo

X-treme workout
Conditionele en swingende comibiles van Aerobics, high/low, vechtsport, ! Er word hard gewerkt aan je conditie in zeer uitdagende routinevorm met spierversterkende oefeningen en eindigt met een cooling-down.

B-Kick
Aerobics met de bekende oosterse vechtsporttechnieken van Thai Boxing, Kung Fu, Karate en Kick Boxing. Deze workout bestaat uit combinaties van trappen en stoten, waarbij gebruik wordt gemaakt van stootzakken. De oefeningen worden op muziek uitgevoerd.

Body shape
Een low-impact training waarbij de nadruk ligt op het versterken en verstevigen van de buik-,been-en bilspieren maar, het bovenlichaam wordt ook zeker niet vergeten. Veel herhalingen en weinig choreografie. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen, waardoor de les toch heel afwisselend, dynamisch en uitdagend is.

Pilates
Pilates is een bewegingsmethode die tussen yoga en aerobics ligt. Het is de nieuwste fitnesstrend, overgewaaid uit Amerika. Bij Pilates staat het zeer bewust uitvoeren van uitdagende, vloeiende en beheerste bewegingen centraal.

Pilates werkt vanuit de kern van het lichaam: het bekkengebied. Door Pilates werk je aan een optimale lichaamshuiding en bewegingsvrijheid. Pilates wordt gezien als een zogenaamde body-mind workout, die het mentale en het lichamelijke aspect combineert. Het is de training voor een energiek, soepel en slank lichaam.

Spinning
Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan een goede conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek en een deskundige instructeur zorgen voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Geschikt voor alle leeftijden en elk niveau.

Zumba
Een latin geinspireerde workout waarin je mee gaat swingen op de tonen van Salsa, Merengue, Reggeaton en Cumbia. Een heerijk swingende voor iedereen te volgen les waarin alles draait om PARTY, laat je lekker los gaan op de heerlijke beats en train je taille en buikspieren, lekker zweten en calorieen verbranden…

Tae Bo
Een les gemaakt op basis van verschillende vechtsporten waaronder karate en boksen. Verbetert de conditie en leer je de meest eenvoudige en effectieve vechttechnieken.

Total body
Een leuke aerobicsles waarin gebruikt wordt gemaakt van de step en in elke les het gehele lichaam getraind wordt doormiddel van dumbells, enkelgewichtjes of de barbell, fitball, dynaband of Tubing. De les word afgesloten met een cooling-down.

Laatste nieuws

Copyright © 2021 - Sportcentrum van den Oever – Sint-Oedenrode