Sport en ontspanningsmassage

Massage kan worden gezien als onderhoud van het lichaam. Door verschillende oorzaken zoals stress, een verkeerde (werk) houding of een sport wedstrijd kan het zijn dat je lichaam niet meer zo lekker voelt als eerst.

Dit kan onder andere komen doordat spieren vast gaan zitten of afvalstoffen niet goed worden afgevoerd door je lichaam. Massage kan hier een goede oplossing voor zijn aangezien juist deze punten worden aangepakt of je gedachte tot rust worden gebracht.

Kortom of het nu gaat over het verminderen van stress of het los masseren van knopen, massage is goed voor iedereen. Daarom is er bij Sportcentrum van den Oever een mogelijkheid om u te laten masseren. Deze massages worden verzorgd door De Kort – massage, training en voeding.

Heeft u nog geen idee welke massage voor u geschikt is. Neem dan vrijblijvend contact op met onderstaande contactgegevens of kijk voor meer informatie op de website.

De Kort – massage, training en voeding E: info@tdekort.nl

T: 06 42 99 55 49

W: www.tdekort.nl

Laatste nieuws

  • 9 mei 2018 Aangepaste openingstijden hemelvaart en pinksteren

    Tijdens de komende feestdagen zijn de openingstijden van Sportcentrum van den Oever aangepast. Op hemelvaart en eerste pinksterdag zijn wij gesloten. en op 2de pinksterdag zijn wij geopend van 08:30 tot 12:00. Alle andere dagen zijn de normale openingstijden van toepassing.    

    Lees meer »
  • 14 maart 2018 Praktijk voor fysiotherapie opent haar deuren

    Vanaf heden is Sportcentrum van den Oever weer een fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. rijker. Wij wensen Amir  veel succes met het verder opbouwen van zijn praktijk. Meer weten over Amir, of interesse in een behandeling? Klik dan op onderstaand artikel of kijk op de website. http://www.asafysio.nl    

    Lees meer »

Copyright © 2018 - Sportcentrum van den Oever – Sint-Oedenrode