Massage en wellness

Massage kan worden gezien als onderhoud van het lichaam. Door verschillende oorzaken zoals stress, een verkeerde (werk) houding of een sport wedstrijd kan het zijn dat je lichaam niet meer zo lekker voelt als eerst.

Dit kan onder andere komen doordat spieren vast gaan zitten of afvalstoffen niet goed worden afgevoerd door je lichaam. Massage kan hier een goede oplossing voor zijn aangezien juist deze punten worden aangepakt of je gedachte tot rust worden gebracht.

Kortom of het nu gaat over het verminderen van stress of het los masseren van knopen, massage is goed voor iedereen. Daarom is er bij Sportcentrum van den Oever een mogelijkheid om u te laten masseren.

Heeft u nog geen idee welke massage voor u geschikt is. Neem dan vrijblijvend contact op met Theo van den Oever

Laatste nieuws

 • 12 juli 2024 Nieuwe Lessen Starten vanaf 1 September!

  Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we vanaf 1 september nieuwe lessen starten, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Doe mee en verbeter je fitheid, zelfvertrouwen en vechttechnieken! Maandag 10.00 uur – Kickboksen voor Dames Maandag 17.15 uur en Woensdag 17.30 uur – Kickboksen Jeugd Dinsdag en Donderdag 17.30 uur – Taekwondo Jeugd Schrijf je […]

  Lees meer »
 • 24 juni 2024 Nationale dan/pom examen taekwondo

  Vandaag was in Almere het nationale dan/pom examen taekwondo. Hier deed Matthew van den Oever aan mee. Voor dit examen heeft hij 6 maanden 3x per week keihard getraind. Het heeft ook zijn vruchten afgeworpen hij heeft zijn eerste dan/pom behaald. We zijn super trots op hem zowel als vader en trainer om dit op […]

  Lees meer »
 • 22 mei 2024 HIIT v.a. Maandag 27 mei

  Vanaf maandag 27 mei is de HIIT wekelijks van 19.45 tot 20.30 uur. Meld je snel aan via de app of website!  

  Lees meer »

Copyright © 2024 - Sportcentrum van den Oever – Sint-Oedenrode